Powder Brows

'' Добро дефинираната и обликувана веѓа е една од најважните карактеристики на лицето ''

Aquarelle Lips

'' Убавите полни и интензивно обоени усни можат да направат да се чуствувате посензуално,привлечно и самоуверено ''

Професионално шминкање / Make - Up

" Професионално шминкање - вашиот клуч кон неодолива убавина "

Надградба на трепки

'' Густите и бујни трепки се сон на многу жени. Надградбата на трепки ви го овозможува токму тоа ''

Ламинација на веѓи

'' Тренд што го освои светот. Дали сонувате за дебели обликувани веѓи ? Тогаш овој метод е за Вас ''

Ботокс на трепки & кератин

'' Нов хит во индустријата за убавина што овозможува вашите трепки да се зајакнат и опорават од други третмани ''